6 Haziran, 2022

Yeni Evliler için Dekorasyon Önerileri

Yeni bir aile yeni bir ev demektir. Yeni ev dekorasyonu yapmak hepimizi heyecanlandırıyor. Mobilya seçimi, renk seçimi, ev konseptini belirlemek ve daha fazlası… Mutlu anınızda endişelerinizi gidermek için Bessons Home yanınızda! Peki işe nereden başlamalısınız? Yeni evliler için uygun mobilya modelleri ve ölçüleri nelerdir? Yeni evinizi dekore ederken hangi adımları izlemelisiniz? Gelin hep beraber öğrenelim! 


Ev Dekorasyonunda İlk Adım: Konsept Belirleyin!


Yeni evliler ve yeni ev sahibi olanlar için ev dekorasyonuna nereden başlayacak oldukları biraz problem yaratabilir. Fakat endişelenmenize gerek yok! Ev dekorasyonuna ilk kez başlıyorsanız yapmanız gereken ilk adım zihninizde bir ev konsepti belirlemektir. Yeni evlilerin dekorasyona başlarken belirledikleri konsept mobilya seçimini kolay hale getirir. Zihninizdeki ev konseptine uygun mobilya modeli seçmek ev dekorasyonunda planlı ilerlemenize olanak sağlar. Yeni evliler için ev dekorasyonunda mobilya seçimine dikkat edilmelidir. Yeni evlere alınan eşyalar uzun ömürlü ve kullanışlı olmalıdır. Eşyaların uzun ömürlü olması yeni evler için daha hesaplı olacaktır. Hayalinizdeki konsepti belirledikten sonra konseptinize uygun mobilyaları Wood’n Love tasarımlarından seçebilirsiniz. 


Yeni Evliler için Uygun Mobilya Modelleri Nelerdir?


Yeni evliler için uygun mobilya modelleri portatif ve taşınabilir olanlardır. Yeni evliler dilediğinde mobilya taşımaları için bu detay önemlidir. Evlerde kullanılacak olan mobilyalar kaliteli malzemeden üretilmelidir. Yeni evlilerin sürekli yeni mobilya satın alma masrafından kurtulmaları için bu unsur önemlidir.


Yeni evliler için ev dekorasyonunda uygun mobilya modelleri genellikle ideal ölçülerde tasarlanan ürünlerdir. Yeni döşenecek bir ev söz konusu olduğu için aşırı büyük ya da küçük ölçülerde alınan mobilyalar risk niteliği taşır. Yeni evli çiftler bu sebeple mobilya model beğenmeden önce ölçüleri profesyonel şekilde almalıdır. Örneğin ideal ölçülerin dışında bir TV ünitesi yeni evliler için uygun olmayabilir. 

Yeni evlendiyseniz sizin için uygun mobilya modelleri özellikle ahşap ve metal ayaklı tasarıma sahip olanlardır. Ahşap yeni evinize yeni bir enerji ve doğallık katacaktır. Wood’n Love kalitesiyle üretilen ahşap TV ünitesi, çalışma masası ve vitrinler sayesinde yeni evinizin dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz. Wood’n Love mobilya modellerini incelemek için Bessons Home’a göz atabilirsiniz.


Yeni Evliler için Dekorasyon Önerileri Nelerdir?


Yeni evli çiftlerin dekorasyon yaparken izlemeleri gereken adımları önceden araştırmaları gereklidir. Bu sayede yeni evliler zihinlerinde oluşan ev konseptine kolayca ulaşma fırsatı yakalar. Hangi eşyanın nasıl seçileceği ve evin neresine konulacağı gibi detaylar önemlidir.


Yeni evliler için dekorasyon önerileri şunlardır:


  • Yeni evliler için ilk dekorasyon önerisi henüz evi kiralamadan ya da satın almadan eşya siparişi vermemektir. Yeni evli çiftlerin en çok hataya düştükleri konu budur. Evin içerisini profesyonel şekilde ölçmeden uygun olmayan mobilyaları sipariş vermek dekorasyonu oldukça yavaşlatacaktır.
  • Ev dekorasyonuna başlarken diğer bir öneri ise liste oluşturmaktır. Bu sayede dekorasyonda kullanmak istediğiniz eşyaları unutma ihtimaliniz ortadan kalkar. 
  • Yeni evliler için ev dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken diğer nokta ise mobilya modellerini her eve uyacak şekilde seçmektir. Yeni bir ev sahibi olduğunuz için istediğiniz ev konsepti değişkenlik gösterebilir. Her konsepte uyum sağlayacak mobilyalar için Bessons Home’u ziyaret edebilirsiniz.


Her Evin İhtiyacı: Wood’n Love Zigon Sehpalar


Yeni ev kuran çiftler için alınabilecek ilk salon mobilyalarından biri zigon sehpalardır. Zigon sehpalar pratik kullanım şekilleriyle ev dekorasyonunun her anında size yardımcı olacak. Koltuk takımı siparişi verdiyseniz zihninizdeki ev konseptine ve oturma grubuna uyumlu zigon sehpa satın alabilirsiniz. Zigon sehpalar yeni evlilerin misafir ağırlarken işlerini kolaylaştıracaktır. 

Uygun fiyatlı ve yüksek kalite ahşaptan üretilen zigon sehpalar için Wood’n Love ürünlerine göz atabilirsiniz. Wood’n Love ürünleri dilediğiniz adrese kısa sürede teslim edilmektedir. Ayrıca ürünlerimizin tamamı 2 yıl garantilidir. 


Duvar Rafları ile Evinizi Renklendirin! 


Yeni evliler için duvar rafları evin sıcak ve samimi bir ortam haline getirilmesi için önemlidir. Yeni evinize güzel dileklerde bulunmak için gönderilen çiçekleri dekorasyonda kullanmak istemez misiniz? İşte size bir fikrimiz var! Evinize uygun ölçülerde duvar raflarını her köşeye yerleştirebilir, üstüne istediğiniz dekoratif objeyi koyabilirsiniz. Sevdiğiniz mumlar, fotoğraflar ve çiçekler duvar rafları sayesinde evinizi renklendirecektir. 

Wood’n Love duvar rafları 60 cm genişlik ve 76 cm yükseklik ölçüsüyle evinizde her türlü alana uyacaktır. Yeni evinizi Wood’n Love ürünleriyle dekore etmeye karar verdiyseniz ömürlü kullanım fırsatları sizi bekliyor. Geometrik dizaynı sayesinde siz de duvar raflarıyla evinize modernlik katmak isterseniz Bessons Home’a göz atabilirsiniz.


Yeni Evlere Yeni Tasarımlar: Kitaplıklı TV Üniteleri 


Hangi yeni evli çift evlerinin çarpıcı ve yaratıcı mobilyalara sahip olmasını istemez ki? İşte yaratıcı bir tasarım ile karşınızdayız. Wood’n Love kitaplıklı TV üniteleri sayesinde salonunuza entelektüel birikiminizi taşıyabilirsiniz. Yeni evliler için oldukça işlevli ve estetik olan kitaplık TV üniteleri salona bambaşka bir hava katacak. 

Wood’n Love’da TV ünitesi modelleri tabi ki sadece kitaplıklı olarak sınırlı değil! Yeni evliler için de önemli olan eşya depolama problemini çözmek için kapaklı TV ünitelerine göz atabilirsiniz. TV ünitesi modelleri ve farklı kullanım şekilleri için blog sayfamızı takip etmeyi unutmayın! 


Yeni Evliler Dekorasyonda Hangi Renkleri Tercih Etmelidir?


Ev dekorasyonu yaparken renk seçimi oldukça önemlidir. Renklerin enerjisi evinizde nasıl bir ruh halinde olacağınızla bile ilişkilidir. Psikologların da bahsettiği üzere açık renkler ve soft tonlar sakinleştirici bir etkiye sahiptir. Örneğin beyaz, krem, pastel mavi ve pembe gibi tonlar evinizde daha dingin ve tazelenmiş hissetmenizi sağlar. Pudra pembe ve krem renk kombini günümüzde ev dekorasyonunda sıkça tercih ediliyor. Özellikle oturma grubunda krem renk kullanıp ahşap mobilyalarda pudra pembesi ışıltısını yansıtabilirsiniz. 


Huzur ve sakinlik çoğu insanın tercihi olsa da siz daha enerjik detaylardan hoşlanıyor olabilirsiniz. Bu durumda size önerimiz siyah ve beyazın kontrastından yararlanmak! Siyah ve beyaz birbirlerine tam zıt iki renk olmalarına rağmen modern ev dekorasyonunda sıkça tercih ediliyor. Verdiği ciddi ve çarpıcı hisle siyah, huzurun rengi beyazla birleşerek evinizi baştan yaratmaya geliyor. Siz de mobilyalarınızı siyah ve beyaz şekilde kombinleyerek yeni evinizde yeni bir tarz oluşturabilirsiniz. Siyah ve beyazın asaletini dekorasyonda nasıl kullanacağınızı öğrenmek için blog yazılarımızı okumayı unutmayın! Daha fazla dekorasyon fikri için bir sonraki blogta görüşmek üzere.