15 Haziran, 2022

Sadelikten İlham Alan Şık Dekorasyon Önerileri

Sade ve minimal bir tarza sahipsiniz olabilirsiniz! Evinizde de bu sadeliği yansıtmak istiyorsanız seçeceğiniz sade tasarımlara sahip mobilyalar tam ihtiyacınıza göre! Peki ya bu sade atmosfere birazcık şıklık katmaya ne dersiniz? Nasıl olacağını öğrenmek için sadelikten ilham alan şık dekorasyon önerilerine beraber göz atalım! 

Sadelikten İlham Alan Dekorasyon Ne Demek?

Sadelikten ilham alan dekorasyon, şıklığın spor tarz ve konfor ile birleştirilmesi anlamına gelir. Evinizde sade bir dekorasyon tercih etmek demek şık olmaktan geri kalacağınızı ifade etmez. Aksine doğru dekorasyon hamleleri ile sade ve şık bir konsept yaratmak mümkün! 

Şık mobilyaları küçük ipuçları sayesinde sade ve spor hale getirebilirsiniz. Bu sayede eviniz hem rahat hem de estetik gözükecektir. Sadelikten ilham alan şık dekorasyon stillerinde en önemli unsur evin konforlu olmasıdır. Hepimiz bazen şık bir dekorasyon planlarken çok da kullanışlı olmayan mobilyalar seçmekteyiz. Sade, konforlu ve şık bir konsept için mobilya seçimini düzgün ve işlevsel yapmalıyız. Sadelikten ilham alan şık dekorasyon yaratmak için hem gösterişli hem de konforlu mobilyalar seçmeliyiz. Evinizi sade ve şık hale getirecek mobilyalar için Bessons Home’u ziyaret edebilirsiniz.

Sade ve Şık Dekorasyon Kimler için Uygundur?

Sade ve şık dekorasyon stili evini estetik hale getirirken konfordan vazgeçmek istemeyen herkes için uygundur. Evinizin her alanını işlevsel olarak kullanmak ve her alanda kendinizi rahat hissetmek istiyorsanız sade ve şık dekorasyon önerileri tam size göre! 

Fazla taşlı, detaylı ve renkli mobilyalardan hoşlanmıyor olabilirsiniz. Bu durumda ev dekorasyonunun estetik olmayacağını düşünmeyin! Sade ve minimal mobilyaları dekoratif objelerle buluşturarak göz alıcı bir konsept oluşturabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey zevkinize uygun ve uzun kullanım ömrü olan Wood’n Love mobilyalar

Her zevke ve stile uygun Wood’n Love mobilyalar sayesinde evinize hem sade hem şık dokunuşlar yapabilirsiniz. Ev dekorasyonunu güzelleştirmek ve yenilemek için Wood’n Love ürünleri Bessons Home’da sizi bekliyor. 

Sade ve Şık Dekorasyonda Hangi Mobilyalar Kullanılır?

Bazılarımız sade ve şık dekorasyonda tüm mobilyalara yer vermenin ortamı karmaşık göstereceğini düşünüyor olabilir. Bu fikir bazen doğru olsa da evinize uygun dekorasyon hamleleri yaptığınızda yanlıştır. Sade, şık ya da gösterişli gibi herhangi bir dekorasyon stilinde dilediğiniz mobilyayı kullanabilirsiniz. 

Sade ve şık dekorasyon yaparken özellikle tercih edilen mobilyalar: Duvar rafları, kapaklı TV üniteleri, sehpalar ve vitrinlerdir. Bu gibi mobilyaların sade ve şık dekorasyonda özellikte tercih edilmesinin sebebi ise ortama şık bir görüntü katıyor olmalarıdır. Örneğin sade salon dekoruna yerleştireceğiniz bir duvar rafı yeni dekoratif objelere yer açacak, salonunuzu estetik hale getirecektir. Evinize uygun Wood’n Love duvar rafları için Bessons Home’u ziyaret etmeyi unutmayın! 

Sadelikten İlham Alan Şık Dekorasyon Önerileri Nelerdir?

Dekorasyonda en önemli şeylerden birisi sade ve şık arasında bir denge kurmaktır. Hem sade hem şık bir konsept oluşturmak sanıldığı kadar zor değildir. Sadelikten ilham alan şık dekorasyon önerileri sayesinde siz de evinizi konforlu ve estetik hale getirebilirsiniz. 

Ev dekorasyonunu sade ve şık hale getirmek için en önemli nokta doğru mobilya seçimidir. Evin ölçülerine uygun ve konforlu mobilyalar için Wood’n Love ürünlerini inceleyebilirsiniz. Mobilya seçimi yaparken sade ve az detaylı tasarımlar tercih etmelisiniz. Bu sayede mobilyaları dekoratif objelerle süsleyerek şıklaştırabilirsiniz. Çok detaylı ve parlak renklerde mobilyalar ortamın sade havasını bozacaktır. Önerimiz daha pastel ve nude tonlarda mobilya seçimi yapmak! Pastel ve nude tonlar ortamı daha sakin hale getirirken gün ışığıyla birleşerek evinize enerji sağlayacaktır. Ayrıca pastel ve nude renklerde mobilyalar her türlü ev konseptine uygundur. Sadelikten ilham alan şık dekorasyonda kullanılan mobilyaları seçmek için vakit kaybetmeden Bessons Home’u ziyaret edin! 

Duvar Raflarına Dekoratif Eşyalar Yerleştirin

Sadelikten ilham alan şık dekorasyon stili yaratmak için ilk önerimiz modern tasarımlara sahip bir duvar rafı seçmek! Seçtiğiniz duvar rafını evde uygun bir bölgeye yerleştirmelisiniz. Daha sonra zevkinize uygun bir vazo, saksı, çerçeve, mum ya da biblo gibi dekoratif bir objeyi duvar rafının üstüne koymalısınız. 

Evi şık hale getirmek için duvar rafı kullanımında önerimiz duvar rafını güneş alan güzel bir köşeye yerleştirmek! Bu sayede gün ışığında ev süsleriniz ışıldayacak ve ortama şıklık katacak! 

Wood’n Love duvar rafları tam da  zevkinize göre tasarlandı. Ahşap ve metalin birleşimi sayesinde ortamda spor ve konforlu bir hava yaratmak mümkün! Ayrıca tüm Wood’n Love mobilyalar gibi duvar rafları da uzun ömürlü ve birinci kalite ahşaptan üretiliyor. Duvar rafı modelleri ve daha fazla dekorasyon önerisi için Bessons Home’a göz atabilirsiniz. 

Vitrini Işıklandırarak Göz Alıcı Bir Hale Getirin

Salonda değerli ve şık eşyaları sergilemek istiyorsanız Wood’n Love vitrinler tam size göre! Vitrinler özellikle şık salonların ve evlerin vazgeçilmez mobilyasıdır. Vitrinleri ev içerisinde kombinlemek her ne kadar zor olsa da doğru yöntemler ile çarpıcı bir görünüm yaratılabilir. 

Uygun fiyatlı ve uzun ömürlü bir vitrin satın alarak salona yerleştirebilirsiniz. Sadelikten ilham alan şık bir dekorasyon yaratmak için güzel bir fikrimiz var: Vitrini ışıklandırmak! Led ve minik ışıklar ile süslediğiniz vitrin evinizde şıklığın bir yansıması olacaktır. Ayrıca değerli eşyalarınızı saklamak ve sergilemek için yer açacaktır. Salona uygun ölçülerde tasarlanan vitrinler sayesinde dekorasyona göz alıcı nitelik kazandırabilirsiniz. Kaliteli ve uygun fiyatlı Wood’n Love vitrinler için Bessons Home’a göz atın! 

Evinizin Başrolü: Renkli Koltuk Takımları

Sade, minimal bir zevke sahipseniz ve evinizi nasıl şık hale getireceğiniz konusunda kafanız karıştıysa bu tavsiye tam size göre! Dekorasyonda renklerin önemi ve anlamı ortamın tüm enerjisini etkileyecektir. Oturma odası ya da salon için seçeceğiniz renkli bir koltuk takımı, sade dekorasyonu biraz şık hale getirmek için idealdir. Renkli koltuk takımı seçerken zorlanıyorsanız önerimiz pastel ve nude tonlarda seçim yapmak! Örneğin krem renk ağırlıklı mobilyalarda pudra pembe, bebek mavisi ya da mint yeşili oturma grubu seçebilirsiniz.

Renkli koltuk takımları eve şık bir hava kazandırırken spor ve konforlu bir görünümü bozulmayacaktır. Koltuk takımı seçerken ev ve oda ölçülerine dikkat etmelisiniz. Evinizin ölçülerine ve ihtiyacınıza uygun mobilyalar Bessons Home’da! 

Doğru Sehpa Seçimi ile Şıklığı Evinize Taşıyın

Sehpalar evdeki en büyük kurtarıcımız. Peki sehpaların dekorasyonu şık hale getirebileceğini biliyor muydunuz? Wood’n Love tarafından tasarlanan zigon, orta ve c sehpalar ile eve işlevsellik katarken estetik bir görünüm yaratabilirsiniz. Oturma odası ve salonda kullanacağınız sehpalara canlı ve renkli bitkiler yerleştirebilirsiniz. Canlı ve renkli bitkiler evin daha enerjik gözükmesini sağlayacaktır. 

Dekorasyonda en çok zigon sehpalar tercih edilmektedir. Salonda köşeye konumlandıracağınız zigon sehpa takımı sayesinde ortamın hem konforlu hem de şık olduğunu misafirlerinize hissettirebilirsiniz. İhtiyacınız olduğu her anda yanınızda olan zigon sehpalara hoşunuza giden dekorasyon eşyalarını da yerleştirebilirsiniz. Modern tasarımlara sahip sehpalar için Bessons Home’ u ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla sehpa modeli ve kullanım önerileri için blog sayfamıza göz atmayı unutmayın!