6 Haziran, 2022

Evlerin Olmazsa Olmazı: Sehpa Modelleri ve Kullanım Şekilleri

Ev dekorasyonumuzun adeta yapıtaşlarından biri olan sehpa modelleri, işlevsel ve modern tasarımları ile en vazgeçemediğimiz mobilyalar arasında yerini her zaman koruyor. Gerek kişisel konfor alanımız için gerek de misafir veya dostlarımızı ağırlarken sunduğu rahat kullanımı sayesinde, evdeki en büyük yardımcılarımızdan biri demek hiç yanlış olmaz…


Özellikle orta sehpa modelleri salonların adeta merkezinde yer alarak en çok dikkat çeken ve dekorasyon tarzını en belirleyen bir role sahip diyebiliriz. Evimizde vakit geçirdiğimiz zamanlarda, koltuğumuzda keyif yaparken sehpasız olmaz dediğinizi duyar gibiyiz.


Oturma grubumuzun şık tamamlayıcıları olan sehpalar, bazen de küçük ofis veya işyerlerinde düzeni getirmesi için de tercih edilebiliyor. Genellikle yan sehpa modelleri, C sehpa modelleri ya da siyah sehpa modelleri çalışma yerleri için çokça tercih edilen mobilyalardan biri!


Wood’n Love Sehpa Modelleri, basit kurulumu, kaliteli işçiliği ve tamamen çevre ve çocuk sağlığını gözeten üretim standartları ile yaşam alanlarınıza etkili bir modernliği getiriyor. Dekorasyon tarzınız ve ihtiyaçlarınız için en uygun sehpa modellerini ve kullanımlarına ait tüyolarını gelin birlikte inceleyelim! 


Konforlu ve Şık Bir Ev Dekorasyonu için: Wood’n Love Orta Sehpa Modelleri 


Evde vaktimizin çoğunu geçirdiğimiz oturma odası veya salonlarda, dekoratif bir yardımcı görevine sahip orta sehpaların hayatımızdaki yeri bambaşka! Arkadaşlarınızla birlikte sinema gecesi düzenlediğinizde veya onları ağırlarken, patlamış mısırlarınıza veya içeceklerinize orta sehpalar sayesinde her an ulaşabilirsiniz. Yakınınızda veya elinizin altında olmasını istediğiniz birçok araç gereç için de fonksiyonel bir sehpadır. Kitaplar, dergiler, teknolojik aksesuarlar, kül tablaları veya meyve kaselerinizi hemen koltuğunuzun karşısına konumlanan, orta sehpanızın üzerine rahatlıkla yerleştirebilirsiniz.  


Bununla birlikte; evinizi daha şık veya rengarenk bitkilerle süslemek için de oldukça pratik bir alan sunar. Eviniz için seçtiğiniz sehpanızın üzerine hoş bir vazo yerleştirerek, içerisini rengarenk bitkilerle doldurabilirsiniz. Dekoratif objeler, mumlar, koku difüzörleri ya da çeşitli teknolojik aksesuarlar gibi birçok ev eşyasını üzerinde taşıması sayesinde konforu ve şıklığı aynı anda evinize getirdiğini de söylemek kesinlikle mümkün.


Ahşap Orta Sehpalar ile Modernliğin Keyfine Varın! 


Klasik ahşap havasından kurtularak, en modern ve dayanıklı detaylarla sunulan Wood’n Love Ahşap Sehpa Modelleri her dekorasyon tarzı için yüksek bir uyum sunuyor. Ahşap sehpaların bir diğer avantajı da birçok mobilya rengi ile kolaylıkla kullanılabilir olmalarıdır.

İsterseniz toprak tonları, isterseniz de açık renk tonuna sahip mobilyalarınızla birlikte ahşap sehpaları tercih edebilirsiniz. 


Wood’n Love Felix ve Lola Sehpa Modelleri, altıgen desenli, metal ferforje ayak tasarımı ve siyahın etkisiyle ahşabın ağırlığını adeta hafifletiyor. Eğer ahşap sehpa modeli arayışındaysanız, ancak daha yenilikçi bir tasarım olsun diyorsanız Felix veya Lola tam da size göre diyebiliriz! Vizon, bej, sarı, yeşil ya da gri rengine sahip koltuk takımınızla oldukça şık bir uyum yakalarken, kahverengi ya da siyah gibi koyu tonlarla da estetik bir görünüm sağlamaktadır.


Wood’n Love Ada, siyah düz metal ayakları ile tamamlanan ahşap sehpalar, ahşap ve siyahın iddialı uyumunu modern ve yalın ayak tasarımı sayesinde minimize ederek zarif bir çizgiyi yakalıyor. Wood’n Love Ada minimalist şık tarzıyla oturma odanızda, salonunuzda veya yatak odanızda tercihinize göre kullanılabilir.


Siyah Orta Sehpalar Hem Ev Hem De Ofisler için İdeal


Son yıllarda oldukça tercih edilen sehpalar arasında yer alan siyah orta sehpa modelleri yaşam alanı için daha sade bir stili tercih edenlere kesinlikle hitap ediyor. Siyah zor bir renk gibi görünse de sehpa modeli olarak değerlendirdiğinizde birçok mobilya rengi ile şık bir uyum yakaladığına tanıklık edebilirsiniz. Özellikle mavi, sarı, pembe ya da kırmızı rengine sahip koltuklarınızla birlikte rahatlıkla tercih edebilirsiniz, bizden söylemesi! 


Ayrıca siyah sehpalar işyerleri veya ofislerde de sıklıkla tercih edilmektedir. Eğer işyerindeki odanızda minimal tasarıma sahip bir sehpa modeline ihtiyacınız varsa, siyah bu noktada sizin için kurtarıcı bir renk olacaktır.  


Gelelim Wood’n Love Siyah Sehpa Modellerine! Wood’n Love Mia, siyah metal ayaklarına eşlik eden geometrik desenleri sayesinde evinize dinamik bir hava katıyor. Özellikle çağdaş ve stüdyo tarzı bir dekorasyon stiline sahipseniz Mia’ya kesinlikle bir şans verebilirsiniz.


Wood’n Love Felix ve Lola, siyahın sadeliğini altıgen desenli metal ayakları ile bir adım öne çıkarıyor. Eğer pratik görünümlü bir siyah sehpa modeli arayışındaysanız, ancak biraz da şık olsun diyorsanız, Felix ve Lola sizin için ideal bir tercih olacaktır.


Alan Kazandıran ve İşlevsel Wood’n Love C Sehpa Modelleri 


C sehpa modelleri, evinizdeki küçük alanları size kazandıran, kolay taşınabilir ve oldukça pratik bir ev mobilyasıdır. Genellikle duvar kenarlarına konumlanan C sehpalar, evinize bir misafir geldiğinde ya da başka odalarda ihtiyaç gerektirdiğinde hemen yeri değiştirilerek, farklı kullanım alternatifleri sunabilir. Hafif ve minimal olması sayesinde her evin olmazsa olmaz mobilyaları arasında yer almaktadır. 


Salon, oturma odası, yatak odası veya banyo gibi birçok yaşam alanında C sehpa modellerini tercih edebilirsiniz. Salonunuzda yer alan sehpanızın üzerine bitkilerinizi ya da aile fotoğraflarınızı yerleştirerek, dekoratif şık bir görünüm yaratabilirsiniz. C sehpa modellerinin en büyük avantajı da birçok dekorasyonla uyum sağlamalarıdır. Özet olarak; her renge ve stile kolaylıkla adapte olabilen ve sık sık yeri değiştirilebilen en konforlu ev mobilyalarından biri diyebiliriz. 


Wood’n Love C Sehpalar, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz bir kalite ve konforu cazip fiyatlarla yaşam alanınıza taşıyor. Zevk veya dekorasyon stilinize göre belirleyeceğiniz modeller, siyah veya ahşap renk alternatifleri ile sunuluyor. Eğer çağdaş, modern veya stüdyo tarzı bir dekorasyon stiliniz varsa siyah rengin asaleti ve stil sahibi etkisiyle tam da aradığınız görünümü taşıyor. Ayrıca siyah C sehpalar, ofislerde de en sık tercih edilen ve en fonksiyonel bir mobilyalar arasında yer alıyor. 


Ev dekorasyonu söz konusu olduğunda ahşaptan vazgeçemiyorsanız, Wood’n Love Ahşap C Sehpa Modelleri’ne göz atabilirsiniz. Evinizin küçük alanlarını sizin için verimli hale getiren ve sıcaklık katan ahşap sehpalar her konsepte ve renge kolaylıkla uyum sağlayacaktır. 


Geleneksel Zigon Sehpalara Rafine Bir Dokunuş: Wood’n Love Zigon! 


Yıllardan beri yaşam alanlarımızın en ikonik ve geleneksel mobilyalarından biri de hiç şüphesiz zigon sehpalardır. Çeşitli boyutlarda, iç içe geçerek yerleştirilen ve misafirlerimizi ağırlarken çoklu bir kullanım sunarak adeta bir sihir etkisi yaratırlar. Hem tek tek kullanımı hem de yerleştirilmesi ve taşınması oldukça pratiktir. Bu kadar kullanışlı ve vazgeçilmeyen sehpa modeli Wood’n Love tasarım çizgileri sayesinde artık daha modern ve daha renkli… Ahşabın duruşundan vazgeçemeyenler için ahşap zigon sehpalar ya da daha renkli ve modern bir görünüm arayanlar için altın, bakır ya da gümüş renklerle tasarlanmış zigon sehpalar kesinlikle tercih edilebilir! 


Etkili Sunumlar için: Ahşap Zigon Sehpalar 


Ahşap zigon sehpalar her dekorasyona uyan rengi ve zarif tasarımı sayesinde sunumlarınız için en ideal sehpa modelleri arasında yer alıyor. Wood’n Love Venedik ve Roma Ahşap Zigon Sehpalar, geometrik desenlerin hakim olduğu metal ayaklı tasarımı sayesinde yeni nesil bir tarz yakalayarak hem sportif bir görünüm yakalıyor hem de kolay taşınabilir, rahat yerleştirilebilen bir form sunuyor.


Modern Renklerin Enerjisini Taşıyan Zigon Sehpalar Wood’n Love’da! 


Bessons Home'da yer alan Wood’n Love Deniz Serisi, siyahın asaleti ve altıgen temalı figürleri ile zigon kavramına yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Eğer evinize yeniliği ve modernliği taşımak istiyorsanız işe kesinlikle zigon seçiminden başlayabilirsiniz! Gümüş, altın, bakır ya da siyah gibi renk alternatifleri olan modeller her renk mobilyalar için geniş bir seçim aralığı sunuyor. Eğer mavi, yeşil, gri ya da lacivert tonlarına sahip mobilyalarınız çoğunlukta ise altın renkli seçeneğine göz atmanızda fayda var. Kahverengi, bej, vizon ya da krem renkte mobilyalar için bakır renkli olanı oldukça tamamlayıcı olacaktır. Dekorasyonunuz ağırlıklı olarak beyaz ya da daha açık pastel tonlarından oluşuyorsa gümüş ya da siyah zigon sehpa modeli sizin için doğru bir seçim gibi görünüyor! 


Besson’s Home’da bir blog yazımızın daha sonuna geldik! Yaşam alanlarının en pratik ve kullanışlı üyesi olan sehpa modellerini tek tek inceledik ve kullanım metotlarıyla ilgili tüyolar verdik, şimdilik hoşça kalın, bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!