6 Haziran, 2022

Çok Amaçlı Dolap ile Depolama Önerileri

Çok amaçlı dolap evlerimizdeki dağınıklığı düzenleme işlevine sahiptir. Evdeki düzeni sağlamak için yapılabilecek en büyük hamle ihtiyacınıza uygun çok amaçlı dolabı bulmaktır. Wood’n Love çok amaçlı dolaplar sizlere birçok farklı kullanım fonksiyonu sunar. İhtiyacınız olan çok amaçlı dolabı bulduysanız ve nasıl düzenleyeceğinize dair sorular zihninizde oluşmaya başladıysa gelin beraber yazımızı inceleyelim! 


Çok Amaçlı Dolap Nedir? Çok Amaçlı Dolap Ne İşe Yarar?


Çok amaçlı dolap isminden de belli olduğu üzere farklı birçok işlev ile kullanılan mobilyalardır. Çok amaçlı dolaplar günümüzde çoğu ev sahibi tarafından tercih ediliyor. Evlerin her bölümünde dağınıklığı önleyen ve dekorasyonu tamamlayan çok amaçlı dolaplar, özellikle depolama amacıyla kullanılıyor. Fazla ve dağınık gözüken eşyaların saklanması için kapaklı raflara sahip çok amaçlı dolaplar oldukça ideal bir tercih! 


Çok amaçlı dolapları depolama haricinde dekoratif olarak da kullanmak mümkün. Evinizde sergilemek istediğiniz mum, vazo, kitap ve çerçeve gibi dekorasyon eşyalarını çok amaçlı dolapların raflarına yerleştirebilirsiniz. Bu sayede depolama alanını arttırırken dekorasyona estetik bir dokunuş yapabilirsiniz. Çok amaçlı dolap gibi daha birçok mobilya hakkında öneriler için Bessons Home dekorasyon fikirleri yazılarını ziyaret etmeyi unutmayın. Hazırsanız çok amaçlı dolaplar ile depolama önerilerine başlayalım! 


Çok Amaçlı Dolap Evin Hangi Alanlarında Kullanılır?


Çok amaçlı dolabı evinizin her türlü alanına yerleştirebilirsiniz. Özellikle depolama alanı az olan küçük yaşam alanlarında çok amaçlı dolaplar kurtarıcınız olacak. Evinizde depolama alanı açarken daha dekoratif bir görüntü elde etmek istiyorsanız Wood’n Love çok amaçlı dolaplar tam size göre! 

Evin salon bölümünde kullanılan çok amaçlı dolaplar özellikle koltuk takımının arasında ya da yanında oluşan boş alana yerleştirilmelidir. Bu sayede hem canlı bitkilerinizi koyabileceğiniz hem de fazla eşyaları saklayabileceğiniz bir alan yaratabilirsiniz. Salonda kullanılan çok amaçlı dolap, salonda bulunan diğer mobilyalara uyum sağlamalıdır. Salon konseptinize göre çok amaçlı dolap modeli ve rengi seçebilirsiniz.


Çok amaçlı dolapların en sık kullanıldığı diğer bir alan ise banyolardır. Banyo evdeki temizliğe dair birçok eşyanın muhafaza edilmesi gereken alanlardır. Banyonuzdaki dağınık görüntüden kurtulmak için yapmanız gereken tek şey Bessons Home’u ziyaret ederek Wood’n Love kalitesiyle üretilen çok amaçlı dolapları incelemek! Çok amaçlı dolabı banyonuzun bir köşesine yerleştirerek havlu, peçete ve pamuk gibi eşyaları muhafaza edebilirsiniz. Çok amaçlı dolapların hangi yaşam alanlarında kullanıldığını keşfetmek için blog yazılarımıza göz atmayı unutmayın! 


Çok Amaçlı Dolap ile Evinizi Düzenleyin! 


Evlerde çok amaçlı dolap kullanımının yaygın olmasının en büyük sebebi dağınıklığı gidermesi! Evinizdeki fazla ve dağınık duran eşyaların saklanması için çok amaçlı dolaplar oldukça ideal. Evin düzenli olması ev konseptinin daha estetik ve güzel görünmesine katkı sağlar. Dağınık bir ev hem dekoratif açıdan hem de görüntü açısından kötü bir izlenim oluşturur. Ev düzenini sağlamak için çok amaçlı dolapların kapaklı raf kısımlarını kullanabilirsiniz. Sık kullanmadığınız ya da atmaya kıyamadığınız eşyaları raflara yerleştirerek düzenli bir görünüm yaratmak mümkün. Siz de evinize uygun çok amaçlı dolap ve ihtiyacınız olan birçok mobilya için Bessons Home’u ziyaret ederek Wood’n Love mobilyaları inceleyebilirsiniz.


Çok Amaçlı Dolap ile Depolama Önerileri Nelerdir?


Çok amaçlı dolapların depolama konusunda ne kadar işlevli olduklarından bahsetmiştik. Peki çok amaçlı dolapları depolama için nasıl kullanabiliriz? Gelin biraz bundan bahsedelim. Çok amaçlı dolaplar raf, çekmece ve kapaklı bölmelerden oluşur. Depolama için çok amaçlı dolap satın aldıysanız en çok işinize yarayan kısım kapaklı bölmelerdir. Kapaklı bölmeler sayesinde dolap içine yerleştireceğiniz eşyalar düzenli ve dışarıdan görünmeyen şekilde muhafaza edilir. 

Çok amaçlı dolabı evinizde istediğiniz köşeye yerleştirerek o alanda dağınıklık yaratan objeleri depolayabilirsiniz. Özellikle kıyafet ve kumaştan yapılan eşyaları depolarken size önerimiz doğru katlama teknikleri kullanmak. Kıyafetlerinizi doğru şekilde katlayarak çok amaçlı dolapta daha fazla depolama yeri elde edebilirsiniz. 

Eğer biblo, vazo, fincan ve yemek takımı gibi eşyaları depolayacaksanız kırılma riskine karşı koruma almak iyi bir yöntem olacaktır. Örneğin yemek takımlarınızın arasına yerleştireceğiniz kağıtlar ile porselen eşyaların depolanma sırasında kırılmasını önleyebilirsiniz. Bu sayede hem eşyalarınız uzun ömürlü olacak hem de ortamda dağınıklık yaratmayacaktır. Çok amaçlı dolap ile basit depolama tüyolarına dikkat ederek evinize yeni bir hava katmanız mümkün! Düzen ve temizliğin ferahlığını evinize taşımak ve küçük yaşam alanlarında depolama alanı yaratmak için Wood’n Love çok amaçlı dolap modellerini inceleyebilirsiniz! 


Çok Amaçlı Dolap Seçerken Nelere Dikkat Edilir? 


Çok amaçlı dolap seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlar; dolap ölçüleri, dolap renkleri ve dolabın modelidir. Çok amaçlı dolap ölçüleri evinizdeki alana uygun olmalı. Çok amaçlı dolap satın alırken ölçülere dikkat etmezseniz dolap evinizde basık ve küçük bir görünüme sebep olabilir.

Çok amaçlı dolap renkleri evin genel konseptine uygun olmalıdır. Günümüzde özellikle salonlarda beyaz ve siyah renklerin uyumu tercih ediliyor. Beyaz ve siyah renkler içeren modern bir dekorasyona sahipseniz evin genel haline zıt olan bir renk tercih etmemeniz gerekir. Çok amaçlı dolapların modelleri ise evin diğer mobilyalarına uyumlu seçilmelidir. Modern tarzda sehpa, koltuk takımı ve TV ünitesine sahipseniz çok amaçlı dolabı da modern bir modelde tercih etmelisiniz. Bu sayede çok amaçlı dolap, dekorasyonunuzu tamamlayacak ve diğer mobilyalar arasında kötü gözükmeyecektir.


Çok Amaçlı Dolap Ölçüleri


Çok amaçlı dolaplar evinize uygun ideal ölçülerde üretilir. Çok amaçlı dolapların genişlik ve yükseklik ölçüsü 90 cm’dir. Standart çok amaçlı dolaplarda derinlik 30-35 cm arasında değişmektedir. Çok amaçlı dolapların yüksek seçilmesi evlerde zemin temizliği açısından avantaj sağlar. Evinize ve ihtiyacınıza uygun ölçülerde çok amaçlı dolapları Wood’n Love kalitesiyle satın alabilirsiniz. Wood’n Love çok amaçlı dolaplar demonte şekilde adresinize kadar teslim edilmektedir. Ayrıca Wood’n Love ürünleri birinci kalite ahşap malzemeden üretilmektedir. İki yıl garantili olan Wood’n Love mobilyaları incelemek için Bessons Home’u ziyaret edebilirsiniz.


Çok Amaçlı Dolap Modelleri 


Çok amaçlı dolap modelleri ihtiyacınıza yönelik olarak değişkenlik gösterir. Çok amaçlı dolaplar çekmece, raf ve kapaklı bölme sayısına göre çeşitlenir. Dekoratif şekilde kullanmak için çok amaçlı dolap satın almak istiyorsanız raflı çok amaçlı dolap seçimi sizin için idealdir. Evinizdeki düzeni sağlamak amacıyla depolama alanına ihtiyaç duyabilirsiniz. Depolama alanı özellikle küçük yaşam alanlarında büyük bir problemdir. Özellikle küçük yaşam alanlarında depolama alanı yaratmak için kurtarıcınız çok amaçlı dolaplar olabilir! Siz de çok amaçlı dolapları depolama alanı olarak kullanacaksanız kapaklı bölme içeren modelleri tercih etmelisiniz. Size önerimiz Wood’n Love Deniz metal ayaklı çok amaçlı dolap modeli! Wood’n Love Deniz model dolabı satın alarak evinizdeki dağınıklıktan kurtulabilirsiniz.