6 Haziran, 2022

Çok Amaçlı Dolap Hangi Yaşam Alanlarında Kullanılır?

Çok amaçlı dolaplar, isimden de tahmin edileceği üzere birçok işleve sahiptir. Hem depolama hem dekoratif objelerin yerleştirilmesi için görev yapan çok amaçlı dolaplar yaşam alanlarının vazgeçilmez parçalarıdır. Ev dekorasyonunda sıkça tercih edilen çok amaçlı dolapları hangi yaşam alanlarında kullanacağız? Çok amaçlı dolapları nasıl seçeceğiz? Nasıl dekore edeceğiz? Tüm bunların yanıtını birlikte öğrenelim! 


Çok Amaçlı Dolap Nedir? 


Çok amaçlı dolap yaşam alanlarında fazla eşyaların yerleştirilmesi ve depolanması için kullanılan mobilya çeşididir. Çok amaçlı dolaplar birden farklı tasarımlara sahiptir. Çok amaçlı dolaplar raf ve çekmece sayısı bakımından birbirlerinden farklılaşır. Yaşam alanlarında kıyafet, ev araç gereçleri, nevresim takımları gibi birçok fazla eşyanın depolanması oldukça sorun yaratabilir. Depolama ve ortamı daha düzenli bir görüntüye kavuşturma açısıdan çok amaçlı dolaplar yaşam alanlarının vazgeçilmez yardımcılarıdır. 


Çok amaçlı dolaplar ağır eşyaları taşıma ihtimalinden dolayı kaliteli malzemeden üretilmelidir. Ayrıca ev sahipleri çok amaçlı dolapların boyutunu yaşam alanlarına uygun şekilde seçmelidir. Uygun fiyatlı çok amaçlı dolaplar ve diğer ev eşyaları için Bessons Home’u ziyaret edebilirsiniz.


Çok Amaçlı Dolap Ne İşe Yarar?


Çok amaçlı dolapların isminden de anlaşıldığı üzere birçok kullanım amacı bulunmaktadır. Çok amaçlı dolaplar yaşam alanlarının her köşesinde kullanılabilir. Çok amaçlı dolaplar sayesinde yaşam alanlarımız daha düzenli ve ferah bir görünüme kavuşmaktadır. 


Çok amaçlı dolaplar raf ve çekmece sayılarına göre farklı çeşitlerde olabilir. Çok amaçlı dolabın kullanım şekillerinden biri de raflara dekoratif objeler yerleştirmektir. Salonunuzda köşeye yerleştireceğiniz bir çok amaçlı dolap sayesinde dekoratif objelerinize yer açarken fazla eşyalarınızın dağınıklığını da ortadan kaldırabilirsiniz. Çok amaçlı dolaplardan bahsederken herkesin zihninde oldukça büyük ve alanın neredeyse tamamını kapsayan mobilyalar canlanıyor olabilir. Fakat Wood’n Love çok amaçlı dolaplar evinizdeki boş alanın ebatlarına uygun şekilde modern tasarımlarla üretilmektedir. Siz de yaşam alanınıza uygun boyutlarda Wood’n Love çok amaçlı dolaplara göz atmak için Bessons Home’u ziyaret edebilirsiniz. 


Yaşam Alanınızın Her Köşesi için Wood’n Love Çok Amaçlı Dolaplar


Çok amaçlı dolapların hangi yaşam alanlarında nasıl kullanılacağı herkesin merak ettiği bir sorudur. Çok amaçlı dolaplar kullanım şekillerinin çeşit çeşit olmasın bakımından her türlü yaşam alanında kullanılabilir. Evinizin salon, mutfak, banyo, yatak odası gibi birçok bölümünde hatta balkon ya da terasta bile çok amaçlı dolapları kullanmak mümkündür. 


Yaşam alanlarımızın salon kısmı çok amaçlı dolapların en çok kullanıldığı yerdir. Salonda kullanılan çok amaçlı dolaplar genellikle nadiren sofraya koyduğumuz yemek takımlarının saklanması gibi işlevler içindir. Çok amaçlı dolaplar ayrıca salon dekorasyonunda fark yaratmanızı sağlayacak mobilyalar arasında yer alır. Yaşam alanınızın salon kısmında çok amaçlı dolaplara yer vererek misafirlerinizin daha ferah bir ortamla karşılaşmasını sağlayabilirsiniz. Salonunuza yakışacak Wood’n Love çok amaçlı dolaplar ve diğer Wood’n Love mobilyalar için Bessons Home’u ziyaret edebilirsiniz. 


Banyo ve Mutfağınızda Çok Amaçlı Dolaplara Yer Açın 


Yaşam alanlarımızın banyo ve mutfak bölümleri, çok amaçlı dolapların sıkça tercih edildiği yerlerdir. Evlerin banyolarında çok amaçlı dolaplar vazgeçilmez mobilyalardır. Çünkü herkesin banyosunda havluları, peçeteleri vb. eşyaları yerleştirmek için yere ihtiyacı vardır. Çok amaçlı dolaplar banyonuzdaki dağınıklığı engeller. Ayrıca çok amaçlı dolapların üzerlerine yerleştireceğiniz mumlar ile banyonuzda daha samimi ve loş bir ortam yaratabilirsiniz. Mumlar ve Wood’n Love kalitesiyle ahşap malzemeden üretilen çok amaçlı dolaplar birbirlerini tamamlayacaktır. 

Yaşam alanlarında kullanılan çok amaçlı dolapların misafir olduğu diğer yer ise mutfaktır. Mutfaklarda çok amaçlı dolaplara oldukça gereksinim duyulur. Mutfakta bulunan yemek araç gereçleri, bozulmayacak sebze ve meyveler çok amaçlı dolaplarda depolanabilir. Hatta geçmişten günümüze gelen bir dolap kullanma şekli ise erzakları çok amaçlı dolaplarda saklamaktır. Bahsettiğimiz eşyaları saklamak için alanınıza uygun çok amaçlı dolap sahibi olarak mutfağınızın daha derli toplu gözükmesini sağlayabilirsiniz. Peki ya Wood’n Love kalitesiyle üretilen çok amaçlı dolapları nereden bulacaksınız? Hemen Bessons Home’a girin, Wood’n Love çok amaçlı dolapları inceleme fırsatı yakalayın! 


Çok Amaçlı Dolap Seçimi Nasıl Yapılır? 


Çok amaçlı dolap seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan ilki çok amaçlı dolabın ebatlarıdır. Eğer yaşam alanınız küçük ise alanı daha da küçük bir hale getirmemek için uygun ebatlarda çok amaçlı dolap satın almalısınız. Çok amaçlı dolap seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken diğer bir unsur ise ihtiyacınıza yönelik modelde bir çok amaçlı dolap tercih etmektir. Çok amaçlı dolabı aynı zamanda dekoratif objeleri sergilemek için de satın almak istiyorsanız Wood’n Love Delta model çok amaçlı dolap tam size göre! Wood’n Love Delta model dolap ile fazla eşyalarınızı kapaklı bölmede depolarken dekoratif eşyalarınız için de yanda bulunan rafları kullanabilirsiniz. 


Çok Amaçlı Dolaplar ile Yaşam Alanı Dekorasyonu


Evinize uygun boyut ve modelde çok amaçlı dolabı seçtiniz. Peki şimdi bu dolabı nasıl dekore edeceksiniz? Çok amaçlı dolaplar ile yaşam alanı dekorasyonu yapmak sanıldığı kadar zor değildir. Yaşam alanınızda çok amaçlı dolap kullanıyorsanız renkli dekoratif objeleri raflara yerleştirmeyi deneyin. Renkli vazoları, çerçeveleri ve bibloları çok amaçlı dolap raflarına yerleştirdikçe ortamın daha estetik bir hale geldiğini göreceksiniz. Dekoratif eşyalarla çok amaçlı dolapları süslemek aynı zamanda çok amaçlı dolapların yalnızca depolama işlevi görmemesini sağlar. Çok amaçlı dolaplar sayesinde evinize ekstra olarak dekoratif eşyaları yerleştirmek için mobilya satın almanıza gerek kalmaz. Evin her alanında seninle olan çok amaçlı dolap modelleri sayesinde yaşam alanını daha ferah hale getirin! Modern tasarımlarıyla Wood’n Love çok amaçlı dolaplar için Bessons Home’a göz atabilirsiniz. 


Çok Amaçlı Dolaplar ile Kıyafetlerinizi Düzenleyin 


Çok amaçlı dolaplar giyinme odanızı daha düzenli bir hale getirmek için en yakın dostunuz! Çok amaçlı dolaplar kapaklı bölmeleri sayesinde sık giymediğiniz kıyafetleri depolamak için oldukça uygundur. Çok amaçlı dolaplar sayesinde evinizin her köşesi ferah ve düzenli bir hale kavuşacaktır. Ayrıca kıyafetleriniz bir sonraki mevsim geçişine dek tozlanmadan saklayabilirsiniz. Giyinme odasında çok amaçlı dolap raflarını odayı renklendirmek için kullanabilirsiniz. Özellikle saksı çiçekleri giyinme ya da yatak odanıza çok yakışacaktır. Çiçekleri, mumları ve bibloları çok amaçlı dolap raflarına yerleştirebilirsiniz. 


Çok Amaçlı Dolap Ölçüleri Nelerdir?


Çok amaçlı dolaplar ihtiyacınıza uygun olarak farklı ebatlarda tasarlanır. Çok amaçlı dolapların önemli bir avantajı da aşırı yer kaplamıyor olmalarıdır. Wood’n Love çok amaçlı dolaplar evinizde ferah bir görüntü yaratmaya yardımcı olur. Aynı zamanda Wood’n Love ürünleri birinci kalite ahşaptan üretilir ve evinize demonte şekilde teslim edilir. İki yıl garantili Wood’n Love mobilyaları basit aletler ile monte edebilirsiniz. 

İdeal çok amaçlı dolap ölçüleri 90 cm yükseklik ve 90 cm derinliğe sahiptir. Daha büyük ölçülerdeki ürünler diğer eşyalar arasında uyumsuz gözükebilir. Bu sebeple hem kolay taşınabilir olması hem de çok yer kaplamaması sebebiyle önerimiz 90 cm derinlik ve 90 cm yüksekliğe sahip çok amaçlı dolaplardır. Evinize uygun çok amaçlı dolaplar için Wood’n Love ürünlerini incelemeyi unutmayın!