15 Haziran, 2022

Çok Amaçlı Dolap Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Çok amaçlı dolap seçimi ihtiyaçlarınızı karşılamak için oldukça önemlidir. Evinizde eksik olan depolama alanını çok amaçlı dolaplar sayesinde sağlayabilirsiniz. Çok amaçlı dolap seçiminde en önemli unsurlar ölçü, renk ve malzeme kalitesidir. Fakat çok amaçlı dolap seçerken dikkat edilmesi gereken birçok farklı kriter bulunur. Peki ya çok amaçlı dolapları nasıl dekore edeceğiz? Çok amaçlı dolapları nasıl seçmeliyiz? Gelin hep beraber öğrenelim! 

Çok Amaçlı Dolap Nedir? 

Çok amaçlı dolaplar yaşam alanının her köşesinde kullanılan işlevsel mobilya türüdür. Çok amaçlı dolaplar evin birçok bölümünde kullanılabildiği için farklı tarzlarda dekorasyon yapmak için uygundur. Özellikle büyük yaşam alanına sahipseniz çok amaçlı dolaplar tam size göre! Büyük yaşam alanlarında çok amaçlı dolaplar organizatör ve dekorasyon avantajı sunar. 

Çok amaçlı dolaplar fazla eşyalarımıza ve salonumuzu süsleyen dekoratif objelere yer açar. Evin salon, oturma odası, yatak odası hatta mutfak ve banyoya varana dek her köşeye modernlik katar. Çok amaçlı dolaplar sayesinde evin her köşesini düzenli ve ferah hale getirmek artık mümkün! Siz de çok amaçlı dolapları incelemek için Bessons Home'u ziyaret edebilirsiniz.

Çok Amaçlı Dolaplar Ne için Kullanılır? 

İsminden de anlaşılacağı üzere çok amaçlı dolapların birbirinden farklı kullanım şekilleri bulunur. Kullanım şekillerinin fazlalığı sayesinde çok amaçlı dolaplar birçok evde tercih edilmektedir. Ev sahipleri çok yer kaplamaması açısından çok amaçlı dolapları avantajlı bulmaktadır. 

Çok amaçlı dolaplarının ilk kullanım alanı yaşam alanınızdaki fazla eşyaların saklanması ve depolanmasıdır. Fazla eşyalar evinizin dağınık ve kötü gösterebilir. Tam bu anda yardımınıza çok amaçlı dolaplar yetişiyor!

Çok amaçlı dolapların diğer bir kullanım alanı ise dekoratif objelerin evinizi renklendirmesidir. Dekoratif objeler evin her alanında çarpıcı bir tarz yaratacaktır. Biblolar, çerçeveler ve çiçekler evinizin havasını değiştirsin diye ihtiyacınız olan çok amaçlı dolaplar çoklu raf seçenekleriyle Bessons Home'da! Siz de vakit kaybetmeden Bessons Home’a girerek Wood’n Love mobilyaları satın alabilirsiniz. 

Çok Amaçlı Dolap Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir? 

Çok amaçlı dolap seçerken dikkat edilmesi gereken ilk unsur dolabın boyutlarıdır. Yaşam alanınıza uygun boyutlarda seçim yapmak mobilyalarınızın daha uyumlu gözükmesini sağlar. Çok amaçlı dolap seçimi yapmak evin görüntüsüne sandığımızdan daha çok etki eder. Yanlış mobilya seçimi estetik açıdan kötü gözükecek, dekoratiflik açısından işlevsiz kalacaktır.

Çok amaçlı dolap seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken diğer bir nokta ise dolabın materyalidir. Çok amaçlı dolaplar genelde ağır eşyaların taşınması ve depolanması amacıyla kullanılır. Bu sebeple çok amaçlı dolapların kaliteli malzemeden üretilmesi önemlidir. Wood’n Love çok amaçlı dolaplar birinci kalite ahşap kullanılarak üretilir. Modern ve çarpıcı tasarımlarıyla Wood’n Love çok amaçlı dolapları incelemek isterseniz Bessons Home web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Çok amaçlı dolap seçerken dikkat edilmesi gerekenler şunlardır:

  • Dolap raf ve çekmece sayısının ihtiyacınıza uygunluğu,
  • Çok amaçlı dolabın boyutları,
  • Çok amaçlı dolapların renkleri ve dokuları,
  • Dolap kapakları ve kulplarının tasarımı, 
  • Diğer mobilyalarla uyumlu olması.

Çok Amaçlı Dolap Modelleri Nelerdir?

Her evin konseptine uygun çok amaçlı dolap modelleri tasarlanmaktadır. En çarpıcı modeller geometrik desenlere sahip metal ayaklı çok amaçlı dolaplardır. Çok amaçlı dolapların dekorasyonunda renkler de önemlidir. Açık ve pastel renk tonları ağırlıklı kullanılan bir ev konseptinde çok amaçlı dolap da diğer mobilyalara uygun seçilmelidir. Siz de ihtiyacınıza uygun olan çok amaçlı dolap bulmakta zorlanıyorsanız Wood’n Love mobilyalar tam size göre! 

Çok amaçlı dolap modelleri şunlardır:

  • Wood’n Love Deniz Metal Ayaklı Çok Amaçlı Dolap
  • Wood’n Love Delta Metal Ayaklı Çok Amaçlı Dolap 

Wood’n Love Deniz Metal Ayaklı Çok Amaçlı Dolap

Wood’n Love Deniz metal ayaklı çok amaçlı dolap siyah rengin asaletiyle evlerinize konuk olmaya geliyor! Deniz metal ayaklı dolap hem raflı hem kapaklı bölmeleri sayesinde evinizdeki fazla eşyaları kolayca saklamanızı sağlayacak. Ayrıca geometrik desenli ayakları sayesinde modern bir tarzı evinize taşıyor! 

Çok amaçlı dolaplar sayesinde çalışma odalarında da en sevdiğiniz objeleri dekore etmeniz mümkün! Çalışma odalarının ciddi havasına renk katacak çok amaçlı dolap modelleri Wood’n Love tarafından size ulaştırılıyor. 

Wood’n Love Delta Metal Ayaklı Çok Amaçlı Dolap

Wood’n Love Delta metal ayaklı çok amaçlı dolap kapaklı raflarıyla evinizdeki dağınıklığı önleyecektir. Küçük yaşam alanlarında fazla eşyaların depolanması gibi bir sorun bulunur. Wood’n Love tarafından tasarlanan çok amaçlı dolaplar, küçük yaşam alanlarında yer kaplama problemi yaratmadan bu sorunu ortadan kaldırır. 

Çok amaçlı dolaplara evinizde yer vermek için yapmanız gereken tek şey kendinize uygun modeli seçmek! Birinci kalite ahşap malzemeden üretilen çok amaçlı dolaplar için Bessons Home’u ziyaret edebilirsiniz! 

Çok Amaçlı Dolapların Boyutları Nelerdir?

İdeal çok amaçlı dolap boyutları genellikle standarttır. Çok amaçlı dolapların genişlikleri ve yükseklikleri 90 cm olmaktadır. Bu sayede küçük yaşam alanlarında da rahatlıkla kullanılabilir. Wood’n Love çok amaçlı dolapların derinlikleri ise 34,3 cm’dir. Wood’n Love çok amaçlı dolap modelleri evinize kadar demonte şekilde gönderilmektedir. 

Demonte mobilyalar basit kurulumlara sahiptir. Ürün içeriğinde gönderilen kılavuz sayesinde çok amaçlı mobilya montesini kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Ayrıca Wood’n Love çok amaçlı dolaplar birinci kalite malzemeden üretilmektedir. Tüm Wood’n Love mobilyaların iki yıl kullanım garantisi bulunmaktadır. 

Banyo ve Mutfakta Çok Amaçlı Dolap Kullanımı 

Evlerin banyo bölümünde çok amaçlı dolaplar eşyaların yerleştirilmesi için uygundur. Çok amaçlı dolaplar birçok eşyanızı sığdırabileceğiniz boyutlara sahiptir. Havlular, peçeteler gibi araç gereçlerin muhafaza edilmesi için oldukça uygundur. 

Evin mutfak kısmında da çok amaçlı dolaplar elektrikli ev aletlerinin, erzakların ve bozulmayacak sebze meyvelerin saklanması için kullanılabilir. Ayrıca uygun malzemeden üretildiğinde çok amaçlı dolaplar fırın koymak için de işlevseldir. Mutfaklarda ayrıca çok amaçlı dolaplar tabak, fincan, bardak gibi takım eşyaların da kırılmadan saklanmasına fırsat sağlar. Bu sayede çok sevdiğiniz takımlarınızı eksilmeden uzun yıllar kullanabilirsiniz. 

Çok amaçlı dolap kullanımı bir tek banyo ve mutfak ile sınırlı değildir. Kullanım işlevleri ve dekoratif yönü bakımında çok amaçlı dolaplar ev sahiplerine avantaj sağlamaktadır. Çok amaçlı dolapların nasıl dekore edileceği konusunda fikir sahibi değilseniz size güzel bir önerimiz var! Evin her alanında kullanılan her türlü mobilya için Bessons Home web sitesinde hazırladığımız dekorasyon fikirlerini inceleyebilirsiniz.