6 Haziran, 2022

Babalar Günü için Dekoratif Hediye Rehberi

Her yıl haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü yine yaklaşıyor… Bu yıl 19 Haziran 2022 tarihinde kutlanacak olan bu özel günde, eğer babanız için şık, her zaman kullanabileceği ve dekoratif bir hediye arayışındaysanız, önce bu yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz! 

Televizyon ünitesinden, kitaplıklara, çalışma masasından, lambalara ya da duvar saatlerine kadar, birbirinden estetik ve modern bir babalar günü hediye listesi hazırladık, hazırsanız hemen incelemeye başlayalım.

Modern Babalara Özel Şık Wood’n Love Televizyon Üniteleri

Wood’n Love Televizyon Üniteleri, özellikle televizyon izlemeyi seven babanızın evi için hem dekoratif bir tamamlayıcı hem de yıllar boyunca rahatlıkla kullanabileceği bir ev mobilyasıdır. Bessons Home kalitesi ve güvencesiyle sunulan uygun fiyatlı tv üniteleri ahşap, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle sunulmaktadır. Eğer babanız çağdaş ve modern dekorasyon çizgilerinden hoşlanıyorsa; bakır ve altın renk detayı ile öne çıkan siyah televizyon ünitesi modelleri kesinlikle sizin için ideal bir hediye seçeneği olacaktır. Ancak televizyon ünitesi almadan önce, sıkı bir ölçü değerlendirmesi yapmakta fayda var. Televizyon ünitesini yerleştireceğiniz yerin ölçüsünü önceden alın, mümkünse babanıza da belli etmeyin. Sonrasında Bessons Home televizyon ünitesi modelleri arasından, salon veya oturma odanıza en uygun ölçülere sahip bir modelde karar kılabilirsiniz. 

Dekoratif Duvar Saatleri

Babanızla birlikte fotoğrafınızın yer aldığı bir duvar saatine ne dersiniz? Özellikle son yıllarda bir hayli popüler olan kişiselleştirilmiş duvar saatleri, babanız için hem duygulu hem de ona verdiğiniz değeri sembolize eden en şık hediye alternatiflerinden biri! Sadece internette sıkı bir araştırma yapmanız ve babanızla birlikte güzel bir fotoğrafınızın olması yeterli. Eğer fotoğraflı olmasını tercih etmiyorsanız, ahşap bir saatin üzerine babanızın ismini, doğum tarihini ve güzel bir doğum günü mesajını yazdırabilirsiniz. Cam veya ahşap olarak model çeşitlerine rastlayabileceğiniz bu özel saatler, babanızın her saatine baktığında ona olan sevginizi ve varlığınızı hatırlayacağı nitelikte, yaratıcı bir babalar günü hediye seçeneği…

İsim Baskılı Kupalar

Babanıza olan sevginizi göstermenin en eğlenceli yollarından biri de kişiselleştirilen kupalar… Birlikte fotoğrafınızın yer aldığı bir kupa, onun yüzünde neşeli bir tebessüm oluşturmaya yetecektir. Günümüzde kupa bardaklara hem isim hem de fotoğraf baskısı yapan yerler oldukça fazladır. Çeşitli e-ticaret sitelerinde veya yaratıcı hediye alternatifleri sunan sitelerde istediğiniz tasarımı rahatlıkla yaptırabilirsiniz. Yazı tipinden, renk seçeneklerine kadar tamamen sizin zevkinize göre şekillenecek kupa bardağı hediyenizi, satın aldığınız yer aracılığıyla babanıza rahatlıkla gönderimini gerçekleştirebilirsiniz. Özel tasarım kupalar, babanızla olan sevginizi simgeleştirmenin en sevgi dolu yollarından biri… 

Okumayı Seven Babalar İçin Ahşap Kitaplıklar

Eğer babanızın kitaplarla arası iyiyse, ona bir kitaplık hediye edebilirsiniz. Kitaplıklar hem kullanışlı hem de en şık dekoratif mobilya seçeneklerinden biridir. Ahşap kitaplıklar ise, son yıllarda en popüler dekorasyon trendleri arasında yer almaktadır. Bohem, minimal, vintage ya da İskandinav tarzı dekorasyonların olmazsa olmazlarından biri olan ahşap kitaplık modelleri, okumayı seven babanızın gönlünü kesinlikle fethedebilir! Wood’n Love Kitaplık Modelleri tamamen çevre ve insan sağlığına uygun malzemelerden yapılmış olması sayesinde, babanıza güvenle hediye edebileceğiniz, dayanıklı ve oldukça kullanışlı bir kitaplık modelidir. Eğer babanızın yaşam alanında dekorasyona dair geleneksel bir hava hakimse, ahşabın doğal şıklığını taşıyan bu kitaplıklara kesinlikle şans vermenizi öneriyoruz.  

Retro Masa Lambaları

Retro masa lambaları, vintage dekorasyonu seven babalar için en kreatif hediye seçenekleri arasında yer almaktadır. Canlı renkleri ve desenleri ile birçok dekorasyon tipi ile uyum gösteren retro tasarımlı lambalar evin birçok alanında kullanıma uygundur. Salonlar, oturma odası, çalışma odası veya yatak odasında bu şık masa lambalarına rahatlıkla yer açılabilir. Genellikle ahşap, pirinç, bakır ve endüstriyel tasarım özelliklerine göre çeşitli modelleri bulunan retro lambalar arasından seçim yaparken, babanızın yaşam alanındaki dekorasyon tarzından ilham alabilirsiniz. Eğer ahşap ağırlıklı mobilyalar çoğunlukta ise; ahşap ve pirinçten yapılan lambalar şık bir alternatif olabilir. 

Çalışkan Babalara Özel Wood’n Love Çalışma Masaları

Wood’n Love Çalışma Masaları evinde veya işyerinde çalışan babanız için en şık, uygun fiyatlı ve dayanıklı hediye alternatifleri arasında yer almaktadır. Açık ahşap rengi sayesinde, birçok mobilya ve dekorasyon tipine uyum sağlayan şık çalışma masaları, babanızın yıllar boyunca sıkılmadan kullanacağı pratik ve konforlu bir tasarıma sahip! Wood’n Love çalışma masaları sadece çalışan babalar için değil, çeşitli hobileri olan babalar için de oldukça idealdir. Çeşitli el işleri ve tasarımlarla ilgilenen ya da okuyarak araştırma yapan babalar için de kendilerine ait özel bir alan yaratmalarına olanak sağlar. Metal ayakları sayesinde, minimal bir duruş sergileyen çalışma masaları çok fazla alan kaplamazlar. Bu sebeple evin birçok alanında kullanıma 

uygundur.

Babanızla Fotoğrafınızı Ölümsüzleştiren Çerçeveler

Geleneksel, çerçeveli aile fotoğraflarının yerini hiçbir şey tutmaz… Babanızla birlikte çektirdiğiniz fotoğraflardan birini şık bir çerçeveye koyarak ona hediye edebilirsiniz. En çok tercih edilen ve en şık çerçeve modelleri arasında; ahşap, cam ya da dekoratif çerçeveler yer alıyor. Asla eskimeyecek ve babanıza olan sevginizi her zaman hatırlatacak en incelikli hediyelerden biri, bize göre! Eğer işin içine biraz da yaratıcılık katmak istiyorsanız kendi el işinizle tasarladığınız bir çerçeveye de fotoğrafınızı yerleştirebilirsiniz. Bu adımı gerçekleştirmeden önce internet ortamında; ‘el işi çerçeve yapımı’ ve ‘el işi çerçeve modelleri’ gibi konu başlıklarına iyice göz atmanızı öneriyoruz. Bu araştırma size hem yaratıcı fikirler hem de el işi çerçeve yapımının püf noktalarına dair işinize yarayacak bilgiler sunacaktır.  

Uygun Fiyatlı, Kaliteli ve En Dekoratif Babalar Günü Hediyeleri Bessons Home’da! 

Bessons Home güvencesi ile sunulan Wood’n Love mobilyalar cazip fiyat avantajları ve yenilikçi tasarımlarısayesinde Babalar Günü için seçkin hediye alternatiflerini sunmaktadır. Wood’n Love ürünleri tamamen çevre ve çocuk sağlığına uygun standartlar ile üretilmiş olup, yapımında hiçbir kanserojen madde kullanılmamaktadır. Demonte olarak gönderilen mobilyalar basit el işlemleri ile kolay bir şekilde kurulabilmektedir. Ürünlerimizde kullanılan tüm montaj aparatları, bağlantı parçaları, kulplar, vidalar ve aksesuarlar birinci kalite olup TSE’ye uygundur. 

Wood’n Love ürünlerinde üretim ve işçilik kaynaklı oluşacak hatalara karşı 1 yıl garanti süresi bulunmaktadır. Yedek Parça, üretim, işçilik ya da kargo kaynaklı oluşabilecek parça hasarlarında ortalama 48 saat içerisinde parça gönderimleri Bessons Home tarafından sağlanmaktadır. 

*İade: Kurulumu yapılmamış ve yeniden satılabilir özelliğini kaybetmemiş tüm ürünlerinizi 14 gün içerisinde orijinal kolisiyle birlikte iade edebilirsiniz.

Cazip fiyatları ve üstün kalitesi sayesinde, evlerin en çok tercih edilen mobilyalarını tasarlayan Bessons Home’da babanızı mutlu edecek hediye alternatifleri ise şöyle: 

·      TV Üniteleri

·      Çalışma Masaları

·      Kitaplıklar

·      Kitaplıklı Televizyon Üniteleri

·      Bardak & Bardak Setleri

·      M & C Concept Renkli Çay Bardakları

·      M & C Paşabahçe Espresso Fincanı

·      M & C Concept Paşabahçe Marina Balık Servis Tabağı 

Bessons Home’da bir blog yazımızın daha sonuna geldik! Dekorasyona dair yepyeni konularda görüşmek üzere, hoşça kalın…