8 Haziran, 2022

Yaşam Setleri Nedir? Dekorasyonda Yaşam Setleri Kullanımı

Yaşam setleri insanların yaşam alanı olan evlerin konsept halinde ve uyum içinde dekore edilmesini sağlayan mobilya paketleridir. Dekorasyonda yaşam setleri birçok farklı amaçla kullanılabilir. Yaşam setleri içinde genellikle TV sehpası, komodin ve kitaplık bulunur. Peki yaşam setlerini salon dekorasyonunda nasıl kullanmalıyız? Yaşam setlerindeki mobilyaları hangi renk tercih etmeliyiz? Gelin bu soruların yanıtını beraber öğrenelim!

Yaşam Setleri Nedir? Yaşam Seti Ne Demektir?

Yaşam setleri birkaç farklı mobilyadan oluşan dekorasyon paketlerini ifade etmektedir. Yaşam setleri sayesinde ev sahipleri, uygun fiyatlarla birbirine uyumlu mobilyalara sahip olurlar. Yaşam setleri salonunuzda dekorasyon ve işlevsellik açısından avantaj yaratacaktır. 

Yaşam setleri genellikle 3 ya da 4 parça mobilyadan oluşmaktadır. Bessons Home’da yaşam setleri Wood’n Love kalitesiyle üretilmekte ve tasarlanmaktadır. Yaşam setleri sayesinde siz de evinizin her bölümü için uyumlu mobilya arayışından kurtulabilirsiniz. Yaşam setleri evinize uyumlu 3 parça mobilyayı size paket halinde sunmaktadır. Birbirinden farklı tasarımlarda yaşam setleri ve diğer tüm Wood’n Love mobilyalar için Bessons Home’u inceleyebilirsiniz.

Yaşam Setlerinde Hangi Mobilyalar Bulunur?

Yaşam setleri birçok farklı mobilya içeriğine sahiptir. Yaşam setleri isminden de anlaşılacağı üzere yaşam alanında gerekli olan mobilyaların paket şeklinde sizlerle buluşturulmasıdır. Yaşam setleri fiyatları yaşam setinin içeriğine ve tasarımına göre değişkenlik gösterir. Yaşam setleri genellikle TV ünitesi, kitaplık ve zigon sehpadan oluşmaktadır. Wood’n Love mobilyalar arasında TV ünitesi, kitaplık, zigon sehpa haricinde ayrıca konsol ve vitrin bulunan yaşam setleri de vardır.

Yaşam setleri seçimi kişilerin yaşam alanlarının boyutlarına göre yapılmalıdır. Yaşam alanları çok geniş olmayan ev sahipleri Wood’n Love yaşam setleri içinde 2 parçadan oluşan paketleri satın alabilir. Sadece kitaplık ve TV ünitesinden oluşan Wood’n Love Defne yaşam seti küçük yaşam alanları için ideal bir tercih olacaktır. Siz de yaşam setleri sayesinde evinizde uyumu yakalamak istiyorsanız Bessons Home’u ziyaret etmeyi unutmayın. Ayrıca yaşam setlerini nasıl seçmeniz gerektiğini öğrenmek için yaşam alanınızı güzelleştirecek yaşam setleri ve dekorasyon fikirlerini inceleyebilirsiniz.

Yaşam Setleri Dekorasyonda Nasıl Kullanılır?

Yaşam setleri kullanarak ev dekorasyonu yapmak diğer yöntemlere göre daha rahattır. Yaşam setlerinde bulunan mobilyalar birbirlerine uyumlu olacak şekilde tasarlanır. Bu sayede yaşam setleri satın alarak evinize ahenk katabilirsiniz! 

Yaşam setleri özellikle yenilikçi salon dekorasyonunda kullanılır. Yenilikçi salonlarda bulunması gereken mobilyalardan biri de kitaplıklardır. Salonunuza ayrı olarak bir kitaplık satın almak yerine içinde kitaplık da bulunan yaşam setlerine bakabilirsiniz. Ev dekorasyonunda mobilyaları set halinde satın almak evin konseptinde ve renklerinde karmaşa oluşmamasını sağlar. Yaşam setleri size özgür dekorasyon alanı yaratmaktadır. Yaşam setlerinde bulunan mobilyaları dilediğinizce yerleştirebilir, dekoratif objeler ile süsleyebilirsiniz. 

Yaşam setlerini dekorasyonda kullanarak zamandan tasarruf etmiş olursunuz. Çünkü yaşam setlerinin sadece yerlerine karar vermek evde estetik bir görünüm oluşturmak için yeterlidir. Yaşam setleri salon, çalışma odası, yatak odası gibi evinizin her bölümüne çarpıcı bir hava katar. Siz de evinizi yenilikçi dekorasyon fikirlerine göre döşemek istiyorsanız blog yazılarımızı takip edebilirsiniz.

Salon Uyumunu Yaşam Setleriyle Yakalayın

Yaşam setlerini dekorasyonda kullanmanın bir biçimi de salonda uyum yakalamaktır. Yaşam setleri birbirine uyumlu TV ünitesi, kitaplık, konsol ve zigon sehpadan oluşmaktadır. İhtiyacınıza göre yaşam setlerinde bulunan mobilyalar değişkenlik göstermektedir. Modernliği yansıtan geometrik tasarımlarıyla yaşam setleri salonunuzda ahenkli ve estetik bir görüntü oluşturacaktır. Wood’n Love yaşam setleri en kaliteli ahşap malzemeden üretilmekte ve demonte şekilde evinize getirilmektedir. Yaşam setlerinin kurulumu oldukça kolaydır. Siz de uygun fiyatlarla Wood’n Love kalitesiyle tanışmak için Bessons Home’u ziyaret edebilirsiniz.

Göz Alıcı Çalışma Alanları Oluşturun

Yaşam setleri salonlarda olduğu kadar çalışma alanlarında da tercih edilmektedir. TV ünitesi ve kitaplıktan oluşan yaşam setleri çalışma alanı oluşturmak için gereken temel mobilyalardır. Çalışma alanı oluştururken yaşam setlerindeki mobilyalar açık renkte tercih edilmelidir. Açık renk tonlarında mobilyalar çalışma alanınızı daha ferah ve sakin bir hale getirecektir. Kitaplıklar çalışma alanlarının olmazsa olmazıdır. Kitaplıkların yanında TV sehpaları ise çalışma alanlarında dekoratif objelerin sergilenmesini sağlar. Göz alıcı çalışma alanları için Wood’n Love Defne yaşam setlerine göz atabilirsiniz.

Yaşam Setleri Sayesinde Modern Görünümlü Evlere Sahip Olun

Yaşam setleri evinizde modern bir görünüm oluşturmak için oldukça önemlidir. Yaşam setleri takım halinde satılan TV üniteleri, komodin, sehpa ve kitaplıklardan oluşmaktadır. Evinizde modern bir görüntü yaratmak için yaşam setlerinin hangi malzemeden üretildiğine de dikkat edilmelidir. Wood’n Love tarafından yaşam setleri kaliteli ahşap malzemeden üretilmekte ve kolay kuruluma sahiptir. Ayrıca Wood’n Love yaşam setlerinde bulunan mobilyaların 2 yıl garantisi vardır.

Dekorasyonda yaşam setlerini kullanmak birçok farklı şekilde gerçekleşebilir. Dekorasyonda yaşam setleri evinizdeki fazla eşyaların kaldırılması için kullanılabilir. Ayrıca yaşam setleri içinde bulunan komodin ve zigon sehpalar mum, çiçek ve tablo gibi dekoratif eşyaların sergilenmesini sağlamaktadır. Evinize yakışacak yaşam setleri, mobilyaları tekli şekilde satın almaktaya göre daha uygun fiyatlı olmaktadır.Siz de cep dostu ve göze hitap eden mobilyalar için Bessons Home’a girip Wood’n Love ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Yaşam Setleri ile Farklı Bir Tarz Yakalayın

Uyumlu bir ev konsepti kim istemez? Yaşam setleri birbirlerine uyumlu mobilyaları size getiriyor. İhtiyacınıza göre seçeceğiniz yaşa setleri TV ünitesi, sehpa, komodin ve kitaplıktan oluşmakta.

Yaşam setleri sayesinde evinizde farklı bir tarz oluşturmanız mümkün hale geliyor. Farklı desen ve şekillerde tasarlanan Wood’n Love yaşam setleriyle bohem ve modern tarzı aynı anda kullanabilir salonunuzu görenleri büyüleyebilirsiniz.

Wood’n Love yaşam setleri parçalarını evinizin farklı bölümlerinde de kombinleyebilmeniz mümkün. Örneğin kitaplığı çalışma odanız için kullanırken TV sehpasını salonunuza yerleştirebilirsiniz. Bu sayede evinizin her bölümü genel olarak birbirleriyle uyum yakalayacak. 

Yaşam Setlerinin Avantajları Nelerdir?

Günümüzde ev sahipleri tek tek mobilya almaktansa yaşam seti satın almayı daha avantajlı buluyor. Bunun sebebi ise öncelikle yaşam setlerinin hem evinize hem cebinize hitap ediyor olması. 

Yaşam setleri aynı anda üç ya da dört tür mobilyayı satın alabildiğiniz paketlerdir. Yaşam setleri sayesinde evinize farklı farklı mobilya seçimi yapmakla mobilyaların uyumunu sağlamakla uğraşmanıza gerek kalmaz. Büyük yaşam alanları eşyaların ortamı dolduramamış görüntüsü bakımından sıkıntılı olabilir. Fakat yaşam setleri satın alarak bu görüntüden kurtulmanız mümkün. Yaşam setleri ihtiyaç ve kullanım bakımından özellikle büyük yaşam alanlarını için vazgeçilmezdir. Evinizi güzelleştirecek yaşam setleri modelleri ve dekorasyon fikirlerini incelemek için Bessons Home’u ziyaret edebilirsiniz.