8 Haziran, 2022

TV Ünitesi Modellerini Küçük Yaşam Alanlarında Değerlendir

Doğru TV ünitesi modeli seçerek küçük yaşam alanınızı daha geniş gösterebileceğinizi biliyor muydunuz? TV üniteleri birçok farklı tasarım ve modelde üretilmektedir. Küçük yaşam alanınızı değerlendirmek için yapmanız gereken tek şey ihtiyacınıza uygun TV ünitesi seçmek! Peki ya nasıl? Sizler için küçük yaşam alanlarına uygun TV ünitelerini ve dekorasyon fikirlerini anlattık! 

TV Ünitesi Nedir? TV Ünitesi Ne İşe Yarar?

TV üniteleri evlerimizde televizyon keyfini sürdürmek için gereken portatif mobilyalardır. Tv üniteleri televizyon ve televizyon aksesuarlarını rahat ve güvenli şekilde muhafaza etmemizi sağlar.Televizyon gibi hassas elektronik aletlerin temiz ve güvenli şekilde kullanılması oldukça önemlidir. Hem televizyonunuzu düşme riskinden kurtaracak hem de yaşam alanınızı estetik hale getirecek TV üniteleri Bessons Home’da! 

TV ünitesinin tek kullanım amacı tabi ki televizyonun yerleştirilmesi değil. TV ünite modelleri arasında doğru seçim yaparak siz de evinizi modern bir görüntüye kavuşturmak için TV ünitesinden faydalanabilirsiniz. TV ünitelerini raflı seçerek en sevidiğiniz biblo, vazo ve çerçeveniz için yer hazırlayabilirsiniz. Doğru TV ünitesi seçimi yaptıktan sonra işi Wood’n Love’un eşsiz tasarımlarına bırakın ve eviniz modern, yaratıcı bir görünüme kavuşsun! 

TV Ünitesi Modelleri Nelerdir?

TV üniteleri her yaşam alanına uygun farklı tasarımlarla üretilir. Ev sahiplerinin ihtiyaçları doğrultusunda seçecekleri TV ünitesi modeli kullanışlı olacaktır. TV ünitesi seçimi yaparken öncelikle yaşam alanınızın ihtiyaçlarını belirlemelisiniz. Örneğin kitaplarınızı yerleştirecek yere ihtiyaç duyuyorsanız kitaplıklı TV üniteleri tam size göre! Siyah ve bakırın ahengini yaşam alanınıza yansıtmak isterseniz de önerimiz Wood’n Love Era Premium TV ünitesi! Tabi ki TV ünitesi modelleri iki adetle sınırlı değil. Gelin tüm TV ünitesi modellerini beraber inceleyelim. 

TV ünitesi modelleri şunlardır:

  • Kitaplıklı TV üniteleri
  • Raflı TV üniteleri
  • Çekmeceli TV üniteleri
  • Dolaplı TV üniteleri
  • Renkli TV üniteleri

Kitaplıklı TV Üniteleri

Herkes evinde bir kitaplığı olsun ister. Biz sizlere ev dekorasyonunda kitaplıkların yerine kullanabileceğiniz alternatif bir mobilya sunuyoruz: Kitaplıklı TV üniteleri. Küçük yaşam alanınıza hem kitaplık hem TV ünitesi aynı anda sığmayabilir. Peki bu durumda ne yapacaksınız? İşte yardımınıza kitaplıklı TV üniteleri koşuyor. Kitaplıklı TV ünitesi hem televizyonunuzu muhafaza eder hem de kitaplarınızı sergilemek için güzel bir alan yaratır. Bir pazar sabahı kahve keyfinde kitaplarınıza çabucak ulaşmanızı sağlar. Aynı anda hem kitaplık hem TV ünitesi olduğu için yaşam alanınızda fazladan yer kaplamayacaktır. Wood’n Love Lidya kitaplıklı TV ünitesi sayesinde küçük yaşam alanınıza geometrik desenlerin modernliğini yansıtabilirsiniz. Ayrıca Wood’n Love TV üniteleri en kaliteli ahşap malzemeden üretilmekte ve 2 yıl garantili şekilde evinize teslim edilmektedir. 

Raflı TV Üniteleri

TV ünitelerini dekoratif objeleri sergilemek amacıyla kullanmak da mümkün. Evinize renk katan dekoratif eşyalarınız için raflı TV ünitesi seçimi yapmak doğru bir karar olacaktır. Raflı TV üniteleri sayesinde küçük yaşam alanlarında nereye koyacağınızı bulamadığınız gözde dekoratif eşyalarınıza yeni bir alan açabilirsiniz. Raflı TV üniteleri ile televizyonunuzu en iyi şekilde konumlandırabilirsiniz. Aynı zamanda raflı TV üniteleri, küçük yaşam alanınızda daha az yer kaplayarak vitrin ve konsol işlevi de görecektir. Raflı TV ünite modellerine Wood’n Love kalitesiyle sahip olmak için Bessons Home’u ziyaret edebilirsiniz. 

Çekmeceli TV Üniteleri

Arada sırada kullandığınız mutfak eşyalarınız ve eski dvdleriniz için yer mi arıyorsunuz? Eğer cevabınız evet ise çekmeceli TV üniteleri tam size göre! Küçük yaşam alanınızda doğru TV ünitesi seçimi yapmak sandığınızdan daha da önemli olabilir. Küçük yaşam alanları için çoklu kullanım avantajı sunan mobilyalar sıkça tercih edilir. Bunlardan birisi de çekmeceli TV üniteleridir. Çekmeceli TV üniteleri ile yemek takımlarınızın ve fazla eşyalarınızın dağınık görüntüsüne son verebilirsiniz. Çekmeceli TV ünitesi modelleri Wood’n Love tasarımlarıyla evinize farklı bir tarz katacaktır. Uygun fiyatlı Wood’n Love TV ünitesi modelleri Bessons Home’da! 

Dolaplı TV Üniteleri

Küçük yaşam alanlarının dezavantajlarından biri fazla eşyaların nereye koyulacağıdır. Çok amaçlı dolaplar küçük yaşam alanları için uygun olsa da bazen yeterli gelmeyebilir. Dolaplı Tv üniteleri küçük evinizde modern bir depolama yeri olacaktır. Televizyon ve televizyon aksesuarlarını salonun en güzel köşesine yerleştirirken dağınık gözüken eşyaları da TV ünitesinin dolaplarına yerleştirebilirsiniz. Dolaplı TV üniteleri modern geometrik tasarımları ve metal yüksek ayaklarıyla ev dekorasyonunu bambaşka bir boyuta taşıyacaktır. Dolaplı ve kapaklı TV üniteleri için Wood’n Love mobilyalara göz atmayı unutmayın! 

Renkli TV Üniteleri

Ev dekorasyonunda renklerin önemini ne kadar dile getirsek az! Beyaz ve krem renk tonları küçük yaşam alanlarını daha ferah ve geniş gösterirken siyah ve kahve tonları çalışma odalarına ciddi bir hava katmak için uygundur. Ev dekorasyonunda renkleri yansıtmanın bir aracı da renkli TV üniteleridir. Farklı stillere uygun renkli TV üniteleri, evinizde renk zevklerinizi yansıtmak için doğru seçim olacaktır. Renkli TV ünitelerinden siyah ve bakır uyumu özellikle bohem tarzda salon dekorasyonu yapmak için uygundur. Ağırlıklı olarak beyaz ahşap ve siyah ayaklı TV ünitesi ise küçük yaşam alanlarında değerlendirilmek üzere muhteşem bir seçim olacaktır. Küçük yaşam alanlarını daha derin gösteren ve bizim önerimiz olan model Wood’n Love Vega Premium TV ünitesidir. 

Küçük Yaşam Alanlarında TV Ünitesi Nasıl Kullanılır?

Küçük yaşam alanlarındaki mobilyaları doğru dekore etmek sanıldığı kadar zor değildir. Küçük yaşam alanlarında açık renklerde TV ünitesi modelleri tercih edilmelidir. Açık renk TV üniteleri evinizi daha geniş ve ferah gösterecektir.

 Küçük yaşam alanınızda dikkat etmeniz gereken diğer unsur ise TV ünitesinin yerden yüksekliğidir. TV üniteleri ortalama olarak yerden 140-200 cm arası yüksekliğe sahiptir. Küçük yaşam alanları için seçiilen TV üniteleri olabildiğince yüksek olmalıdır. Wood’n Love tarafından tasarlanan 200 cm yüksekliğe sahip TV ünitesi modelleri eviniz için uygun olacaktır. TV ünitesinin yüksek seçilmesi hem evinizin temizliğini kolaylaştıracak hem de televizyon keyfinizin daha kaliteli hale gelmesini sağlayacaktır. 

Küçük Yaşam Alanı Dekorasyonu için Öneriler

Küçük yaşam alanı dekorasyonu için önerilerimiz şunlardır: 

  • Küçük yaşam alanlarında olabildiğince açık ve pastel renk tonları tercih edin. Açık ve pastel renk tonlarındaki mobilyalar gün ışığıyla birlikte evinizi dana geniş gösterecektir.
  • Çok amaçlı mobilyalar tercih edin. Küçük yaşam alanlarında depolama yeri yaratmak oldukça zordur. Bu zorluğu çok amaçlı dolaplar, dolaplı TV üniteleri ve sehpalar gibi mobilya tercihi yaparak aşabilirsiniz. Dolaplı mobilyalar seçmek fazla eşyaları depolamanız için alan yaratacaktır.
  • Eşyalarınızı duvara yaslı şekilde konumlandırın. Küçük yaşam alanınızda boş zemin yaratmak oldukça önemlidir. Aksi takdirde tüm eşyalar birbiri üzerine yığılmış gibi bir görüntü oluşacaktır. Evinizi daha ferah göstermek için eşyaları duvara yaslı şekilde koyarak orta kısımda boş alan yaratabilirsiniz.
  • Küçük yaşam alanlarınızdan fazla ve gereksiz eşyaları uzaklaştırın. Küçük yaşam alanları kullanılmayan eşyaları kabul etmeyecektir. Evinizi daha büyük göstermek için kullanmadığınız eşyaları ihtiyaç sahiplerine verebilir, geri dönüştürebilirsiniz. Bu sayede eviniz daha ferah gözükecektir.
  • Küçük yaşam alanında olabildiğince gün ışığına yakın renkte spot aydınlatma kullanın. Spot ve gün ışığına yakın renklerde aydınlatma küçük yaşam alanınızda kasvetli bir görüntü oluşmasını engelleyecektir. Ayrıca spot lambalar mobilyalarınızın daha görkemli gözükmesini sağlar. 

Küçük yaşam alanları için dekorasyon fikirlerini gerçekleştirdikten sonra evinizin ferah ve huzurlu ortamında güzel bir kahveyi hak ettiniz! Daha fazla dekorasyon fikri için Bessons Home web sitesine göz atabilirsiniz.